Lynkurs, Oslo | Jobb smartere: La automatisering og samhandling revolusjonere din arbeidshverdag

False

  • Dato: onsdag 13 februar, 2019
  • Sted: Biskop Gunnerus' gate 14, Oslo
  • Tid: kl. 08:30 til kl. 11:00

 sopra steria, women working in office

Velkommen til et spennende lynkurs der du vil lære mer om Workplace by Facebook, og mulighetene denne plattformen gir for å revolusjonere din internkommunikasjon.

Meld deg på dette lynkurset

Workplace by Facebook er virksomhetens egen Facebook-løsning, der de ansatte er medlemmene og dataene er dine. Funksjonene og mulighetene er tilpasset for å gjøre oss mer effektive i vår samhandling, kunnskapsdeling og kommunikasjon på arbeidsplassen.

På dette lynkurset får vi besøk fra London, der Workplace by Facebooks Nazir Ul-Ghani vil snakke om fremtidens arbeidsplass. Her vil du få høre hvordan Workplace by Facebook har endret hvordan vi kommuniserer på arbeidsplassen. I tillegg vil vi dele Sopra Sterias egne erfaringer med Workplace, og vi vil gi deg seks konkrete grunner til hvorfor din virksomhet bør ha et internt sosialt nettverk.

Vi avslutter med å demonstrere den mest moderne form for effektivisering, nemlig automatisering! Vi vil se nærmere på chatbots i Workplace og hvordan disse kan frigjøre hoder og hender i din virksomhet.

Velkommen til Lynkurs den 13. februar 2019.

 

Program

08:30
Frokost og kaffe
09:00 Velkommen v/ Karin Løkke
09:05
Future of work (dette foredraget holdes på engelsk)
Nazir Ul-Ghani, Head of Business Development EMEA, Workplace by Facebook
09:45 Tidstyv eller uvurderlig kulturdriver? Seks grunner til at du bør ha et internt sosialt nettverk
Hanne Kristine Fjellheim, Communications manager, Sopra Steria
10:15
Pause
10:25
Chatbot med superkrefter
Johan Malmanger, Consulting Senior Manager, Sopra Steria


Om foredragsholderne:

Nazir Ul-Ghani, Workplace by Facebook

Nazir Ul-Ghani
Nazir er bedriftsleder og prisvinnende gründer med mer enn tjue års erfaring fra virksomheter som SAP, Peoplesoft, Microsoft og Google. Han er tidligere Country Manager for Dropbox i Storbritannia og Afrika.

 

Hanne Kristine Fjellheim, Sopra Steria

Hanne Kristine Fjellheim
Hanne Kristine Fjellheim er Communications Manager i Sopra Steria, og var initiativtager og prosjektleder for innføringen av Workplace by Facebook i selskapet. Hanne brenner over gjennomsnittet for digitale kommunikasjonsflater, og tror at nøkkelen til fremtidens internkommunikasjon er kombinasjonen av gode digitale plattformer og fysiske møteplasser. Hanne har bakgrunn som journalist, sosiale medier-rådgiver og fotograf.

 

Johan Malmanger, Sopra Steria

Johan Malmanger
Johan jobber i krysspunktet mellom teknologi, brukeropplevelser og forretning. Med bakgrunn som gründer og apputvikler utfordrer han bedrifter til å øke ambisjonsnivået for verktøyene vi benytter i vår arbeidsdag

 

Karin Løkke, Sopra Steria

Karin S. Løkke
Karin har mer enn 34 års erfaring innen IT som konsulent, fagansvarlig og IT-sjef (for å nevne noen av hennes roller). Hun har 28 års erfaring med samhandling- og kommunikasjonsløsninger og er ansvarlig for Microsoft Teams og Workplace by Facebook i Sopra Steria Norge.

 

Praktisk Informasjon

Dato: onsdag 13. februar 2019
Sted: Biskop Gunnerus' gate 14, Oslo
Tid: kl. 08:30 til kl. 11:00

Personvern

Ved å svare ja her samtykker du til at din e-post settes på Sopra Sterias liste over mottakere av nyhetsbrev og informasjon om seminarer/kurs og lignende. Sopra Steria vil ikke bruke e-posten din til andre formål enn å sende deg informasjon. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke ved å sende e-post til lynkurs@soprasteria.com eller ved å melde deg av nyhetsbrevet.

Pris

Alle våre lynkurs er gratis, men om du ønsker faktura for bevertning, ta kontakt med Irene Bruun på ibr@soprasteria.com. Du kan melde deg på helt fram til kursdato så lenge det er ledige plasser.


Hvem kan delta?

Våre lynkurs er svært populære. Derfor tar vi dessverre kun imot påmeldinger fra potensielle og eksisterende forretningsforbindelser og partnere av Sopra Steria.


Ønsker du gratis rådgivning med en av våre seniorkonsulenter?

I etterkant av lynkurset tilbyr vi en times gratis rådgivning med en av våre seniorkonsulenter. Her kan vi diskutere og se etter løsninger på mer konkrete spørsmål og utfordringer du og din organisasjon måtte ha knyttet til temaet på dette lynkurset. Ta kontakt med Irene Bruun på ibr@soprasteria.com for påmelding.

Skreddersydde kurs

Vi spesialtilpasser kurs etter din virksomhets behov og ønsker. Ta kontakt med Irene Bruun på ibr@soprasteria.com.