Lynkurs, Oslo | Øk effektiviteten i team-arbeid med riktig verktøy!

False

  • Dato: tirsdag 12 februar, 2019
  • Sted: Biskop Gunnerus' gate 14, Oslo
  • Tid: kl. 08:30 til kl. 11:00

 Microsoft Teams, Sopra Steria Lynkurs

Mer fleksibilitet betyr ikke alltid en enklere arbeidsdag. Det er behov for løsninger som sikrer godt teamarbeid og det skal være enkelt.

Meld deg på dette Lynkurset

Stadig flere jobber i team og grupper. Både med eksterne og interne ressurser. Vi har flere kanaler å kommunisere via, og vi kan samhandle ved deling og samskriving. En skal ikke behøve å tenke gjennom hvor informasjon skal lagres, bruke tid på å lete etter dokumenter eller på å få til et møte der deltakerne deltar fra ulike enheter. Tiden skal brukes på oppgavene, ikke på de digitale verktøyene.

OBS!
Dette er samme Lynkurs som blir holdt 23. januar 2019. Grunnet stor pågang er dette også satt opp 12. februar.

På dette Lynkurset vil vi dele våre erfaringer og vise hvordan du med Microsoft Teams kan gjøre digital samhandling enkelt. Du vil få demonstrasjon av hvordan du i Teams kan få effektivitet i samhandlingen, bruke ekstern telefoni og gjennomføre møter uavhengig om deltakelse skjer via Teams, Cisco, WebRTC eller Skype for Business. For å strekke løsningen enda lenger vil vi også vise hvordan du med bruk av HoloLens kan få unik visualisering og fjernassistanse med "Remote Assist" i Microsoft Teams.

 

Program

08:30
Frokost og kaffe
09:00 Velkommen
09:05
Hvordan hente ut verdien av digital samhandling - fra brukerens ståsted
Ingerid Waage, Consulting Manager, Sopra Steria
09:30 Hvorfor videobro i Microsoft Teams?
Per Martin Botten, Sales Manager, Pexip Norway
09:50
Pause
10:10
Demo – vi viser Microsoft Teams i praksis
Karin Løkke, produktansvarlig, Sopra Steria
 
  • Effektiv samhandling i Microsoft Teams. Vi viser hvordan
  • Ekstern telefoni i løsningen. Hvordan virker det?
  • Møte i Teams med flere videoløsninger i samme møte
 10:40
Microsoft HoloLens i Teams - unik visualisering og fjernassistanse
Scott Leaman, Mixed Reality Lead, Sopra Steria


Om foredragsholderne:

Ingerid Waage, Sopra Steria

Ingerid Waage
Ingerid har gjennom flere år jobbet med brukeradopsjon og riktig implementering av samhandlingsløsninger. Hun har bidratt i prosjekter hos kunder som OBOS, Tine og Equinor med implementering av telefoni i Skype for Business og samhandling i Microsoft Office 365. Hun  har bakgrunn i kommunikasjon og marked. For Ingerid handler brukeradopsjon om å kombinere endringsledelse, forretningsprosess og funksjonelle muligheter i løsningen.

 

Per Martin Botten, Pexip Norway

Per Martin Botten
Per Martin Botten har mer enn femten års erfaring i norsk IT. Han har jobbet med både nettverkssikkerhet, kommunikasjon og datasenterløsninger gjennom ulike stillinger i Forsvaret, ComputerLand/Umoe IKT (nå Atea), Datametrix (Nå Telenor Inpli) og Hewlett Packard Enterprise (HPE). Før han kom til Pexip var han Country Manager for Aruba, en del av HPE.

 

Karin Løkke, Sopra Steria

Karin S. Løkke
Karin har mer enn 34 års erfaring innen IT som konsulent, fagansvarlig og IT sjef (for å nevne noen av hennes roller). Hun har 28 års erfaring med samhandling- og kommunikasjonsløsninger og er ansvarlig for Microsoft Teams og Workplace by Facebook i Sopra Steria Norge.

 

Scott Leaman, Sopra Steria

Scott Leaman
Scott er Mixed Reality ansvarlig i Sopra Steria og har ansvar for alle våre HoloLens-, VR- , og mobile AR prosjekter. Hans fagområde er i tillegg arkitektur og opplæring av Mixed Reality. Scott har jobbet med Microsofts HoloLens-briller siden før den kom ut på markedet, og har mer enn 13 år erfaring som IT-konsulent.

 

Praktisk Informasjon

Dato: tirsdag 12. februar 2019
Sted: Biskop Gunnerus' gate 14, Oslo
Tid: kl. 08:30 til kl. 11:00

Personvern

Ved å svare ja her samtykker du til at din e-post settes på Sopra Sterias liste over mottakere av nyhetsbrev og informasjon om seminarer/kurs og lignende. Sopra Steria vil ikke bruke e-posten din til andre formål enn å sende deg informasjon. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke ved å sende e-post til lynkurs@soprasteria.com eller ved å melde deg av nyhetsbrevet.

Pris

Alle våre lynkurs er gratis, men om du ønsker faktura for bevertning, ta kontakt med Irene Bruun på ibr@soprasteria.com. Du kan melde deg på helt fram til kursdato så lenge det er ledige plasser.


Hvem kan delta?

Våre lynkurs er svært populære. Derfor tar vi dessverre kun imot påmeldinger fra potensielle og eksisterende forretningsforbindelser og partnere av Sopra Steria.


Ønsker du gratis rådgivning med en av våre seniorkonsulenter?

I etterkant av lynkurset tilbyr vi en times gratis rådgivning med en av våre seniorkonsulenter. Her kan vi diskutere og se etter løsninger på mer konkrete spørsmål og utfordringer du og din organisasjon måtte ha knyttet til temaet på dette lynkurset. Ta kontakt med Irene Bruun på ibr@soprasteria.com for påmelding.

Skreddersydde kurs

Vi spesialtilpasser kurs etter din virksomhets behov og ønsker. Ta kontakt med Irene Bruun på ibr@soprasteria.com.