Lynkurs, Oslo | Fremtidens varehandel: Hvordan transformere verdikjeden gjennom ny teknologi?

False

  • Dato: torsdag 31 januar, 2019
  • Sted: Biskop Gunnerus' gate 14, Oslo
  • Tid: kl. 08:30 til kl. 10:30

 Retail, Sopra Steria

Markedsplassen og konkurransebildet er i stor endring. En stadig større andel av handelen går over på nye e-handels-plattformer, og kunder har nå hele verden som sin markedsplass. En av de største driverne for denne utviklingen er teknologi.

Meld deg på dette lynkurset

Ledere av handelsvirksomheter møter flere utfordringer i dag. På dette Lynkurset vil vi blant annet se på hvordan vi kan optimalisere dagens verdikjede for å sikre fremragende kundeopplevelse og en effektiv/lønnsom drift. Her spiller digitalisering en sentral rolle.

Til Lynkurset har vi invitert en av Norges fremste eksperter innen fremtidens varehandel. Harald Andersen fra Virke vil presentere de viktigste driverne og største trendene i bransjen fremover.

Ved bruk av ny teknologi som Chatbots, og RPA (Robot Process Automation) kan Retailbransjen optimalisere hverdagen for kjøpmenn og ansatte, samt styrke handleopplevelsen for deres kunder. Sopra Steria stiller med Johan Malmanger som er ekspert innenfor digitalisering av Retailbransjens verdikjeder for å presentere ulike typer teknologi og gi et bilde på forskjellige kundereiser og eksempler.

Velkommen til et informativt og inspirasjonsrikt Lynkurs 31. januar!

 

Program

08:30
Frokost og kaffe
09:00 Velkommen
09:10
Fremtidens Retail-trender og drivere
Harald Andersen, Retaildirektør, Virke
09:40
Pause
10:00
Digitalisering av verdikjeden i Retail
Johan Malmanger, Sopra Steria
10:30
Avslutning og mingling


Om foredragsholderne:

Harald J. Andersen, Virke

Harald J. Andersen, Direktør for Virke handel
Harald har lang fartstid fra Virke og har vært direktør for Handelsnæringen siden 2011, men jobbet i Virke siden 2001. Harald har en dyp innsikt i handelsnæringen både fra et politisk og kommersielt perspektiv og er kjent for sine inspirerende og informative foredrag

 

Johan Malmanger, Sopra Steria

Johan Malmanger, Lead Infrastructure Engineer, Sopra Steria
Johan Malmanger er Lead Consultant på området Business Applications innenfor ServiceNow. Til daglig jobber han teknisk, med prosjektledelse og hjelper kunder med å avdekke nye mulighetsområder. Han er opptatt av krysningspunktet mellom teknologi og mennesker og at prosjekter og prosesser bør sette brukerne i sentrum.

Praktisk Informasjon

Dato: torsdag 31. januar 2019
Sted: Biskop Gunnerus' gate 14, Oslo
Tid: kl. 08:30 til kl. 11:00

Personvern

Ved å svare ja her samtykker du til at din e-post settes på Sopra Sterias liste over mottakere av nyhetsbrev og informasjon om seminarer/kurs og lignende. Sopra Steria vil ikke bruke e-posten din til andre formål enn å sende deg informasjon. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke ved å sende e-post til lynkurs@soprasteria.com eller ved å melde deg av nyhetsbrevet.

Pris

Alle våre lynkurs er gratis, men om du ønsker faktura for bevertning, ta kontakt med Irene Bruun på ibr@soprasteria.com. Du kan melde deg på helt fram til kursdato så lenge det er ledige plasser.


Hvem kan delta?

Våre lynkurs er svært populære. Derfor tar vi dessverre kun imot påmeldinger fra potensielle og eksisterende forretningsforbindelser og partnere av Sopra Steria.


Ønsker du gratis rådgivning med en av våre seniorkonsulenter?

I etterkant av lynkurset tilbyr vi en times gratis rådgivning med en av våre seniorkonsulenter. Her kan vi diskutere og se etter løsninger på mer konkrete spørsmål og utfordringer du og din organisasjon måtte ha knyttet til temaet på dette lynkurset. Ta kontakt med Irene Bruun på ibr@soprasteria.com for påmelding.

Skreddersydde kurs

Vi spesialtilpasser kurs etter din virksomhets behov og ønsker. Ta kontakt med Irene Bruun på ibr@soprasteria.com.