Lynkurs, Oslo | Gjør kunden til verdiskaper: Slik går du frem

False

  • Dato: tirsdag 29 januar, 2019
  • Sted: Biskop Gunnerus' gate 14, Oslo
  • Tid: kl. 08:30 til kl. 09:30

 samarbeid, Sopra Steria

Med rett tilnærming kan du involvere kundene dine i alt fra design til kundestøtte og markedsføring. Slik skaper du bedre tjenester og du kan potensielt gjøre store innsparinger. Men hvordan går du frem?

Meld deg på dette Lynkurset

Det er en selvfølge å skape best tenkelige produkter og tjenester for kundene våre. Kundene skal få så gode brukeropplevelser at de kommer tilbake gang etter gang. Vi vil at de skal snakke varmt og engasjert om erfaringene sine til alle de møter. Men hva kan kundene gi tilbake? Vi mener at sluttbrukerne kan bidra med langt mer enn bare å betale for seg og være gode ambassadører.

«Samskaping» dreier seg om at sluttbrukere skaper verdi, og det er mange måter de kan gjøre det på. Dette gir bedre løsninger for både virksomhetene og kundene.

På dette lynkurset får du høre hvordan kunder kan skape verdi gjennom samskaping, hvorfor kundene ønsker å bidra og hva som blir viktig fokus fremover. Du får også innsikt i to konkrete eksempler på samskaping i praksis; kunder som kundesupport og eldre som designere av digitale tjenester.

 

Program

08:30
Frokost og kaffe
09:00 Hvordan kan kunder skape verdi gjennom samskaping?
Njål Sivertstøl, Sopra Steria
09:45
Samskaping, digitalisering, og design thinking: Hva blir viktig fremover?
Annita Fjuk, Digital Norway
10:15
Pause
10:30
Eksempel 1: Kunder som kundesupport - nettsamfunn for kundestøtte
Njål Sivertstøl, Sopra Steria
10:45 Eksempel 2: Eldre som designere av digitale tjenester
Hege Borge, Sopra Steria
 11:15
OppsummeringOm foredragsholderne:

 

 Njål Sivertstøl, Sopra Steria

Njål Sivertstøl

Njål Sivertstøl jobber med innovasjon av digitale tjenester, og forsker på og underviser i samskaping. Han har jobbet flere år i Telenor Research og Telenor Digital, og er UX Researcher i designavdelingen i Sopra Steria. Njål har PhD fra Senter for Tjenesteinnovasjon ved Norges Handelshøyskole (NHH), og er Siviløkonom/MSc fra NHH.

 

Hege Borge, Sopra Steria

Hege Borge

Hege Borge jobber som interaksjonsdesigner i Sopra Steria. Hun har en master i informatikk med spesialisering i interaksjonsdesign fra NTNU. Hun brenner for å involvere brukerne direkte i utviklingen av digitale tjenester og har blant annet skrevet en masteroppgave om samskaping med eldre.

 

Annita Fjuk, Digital Norway

Annita Fjuk

Annita Fjuk jobber i DigitalNorway. Her er hun eier av ulike programmer og tjenester - spesielt rettet mot styrer og ledere. Hun har også ansvar for å bygge gode relasjoner mellom akademia og næringsliv. Annita har jobbet mange år i Telenor med å bygge opp design thinking som en kapabilitet for endring, innovasjon og transformasjon. Hun jobbet samtidig i ledergruppen for Center for Service Innovation, hvor hun bygget opp design thinking som forskningsområde. Annita har en PhD fra Institutt for informatikk (UiO) innenfor området e-læring.

Praktisk Informasjon

Dato: Tirsdag 29. januar 2019
Sted: Biskop Gunnerus' gate 14, Oslo
Tid: kl. 08:30 til kl. 11:30

Personvern

Ved å svare ja her samtykker du til at din e-post settes på Sopra Sterias liste over mottakere av nyhetsbrev og informasjon om seminarer/kurs og lignende. Sopra Steria vil ikke bruke e-posten din til andre formål enn å sende deg informasjon. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke ved å sende e-post til lynkurs@soprasteria.com eller ved å melde deg av nyhetsbrevet.

Pris

Alle våre lynkurs er gratis, men om du ønsker faktura for bevertning, ta kontakt med Irene Bruun på ibr@soprasteria.com. Du kan melde deg på helt fram til kursdato så lenge det er ledige plasser.


Hvem kan delta?

Våre lynkurs er svært populære. Derfor tar vi dessverre kun imot påmeldinger fra potensielle og eksisterende forretningsforbindelser og partnere av Sopra Steria.


Ønsker du gratis rådgivning med en av våre seniorkonsulenter?

I etterkant av lynkurset tilbyr vi en times gratis rådgivning med en av våre seniorkonsulenter. Her kan vi diskutere og se etter løsninger på mer konkrete spørsmål og utfordringer du og din organisasjon måtte ha knyttet til temaet på dette lynkurset. Ta kontakt med Irene Bruun på ibr@soprasteria.com for påmelding.

Skreddersydde kurs

Vi spesialtilpasser kurs etter din virksomhets behov og ønsker. Ta kontakt med Irene Bruun på ibr@soprasteria.com.