Lynkurs, Oslo | Design thinking for SAP-brukere

False

  • Dato: tirsdag 27 november, 2018
  • Sted: Biskop Gunnerus' gate 14, Oslo
  • Tid: kl. 08:30 til kl. 12:15
meeting man and woman

 

I en tid hvor utvikling av nye løsninger skjer i et rasende tempo, kan det oppleves som utfordrende å henge med. Design Thinking er en måte å tilnærme seg disse utfordringene, med fokus på behov, heller enn løsning.

Meld deg på her

SAP prater mye om Design Thinking, og har også satt denne metoden i sentrum av sin innovasjons-satsning kalt SAP Leonardo. Men er det noe forskjell på SAP Design Thinking og "vanlig" Design Thinking? Hvilke utfordringer er best egnet til å bruke Design Thinking? I dette kurset vil vi vise at SAP sitt rammeverk ikke er et hinder for å benytte Design Thinking for løse utfordringer bedriften din har.

Program

08:30 Frokost og registrering
09:00
Velkomst og introduksjon v/Anne Holme
09:10 Design Thinking Teori og Praksis v/Theodor Henriksen
12:00 Design Thinking fra et SAP perspektiv v/Anne Holme
12:15 Mingling

Det vil bli holdt flere korte pauser underveis i kurset.

Foredragsholderne:

Theodor Henriksen, Sopra Steria

Theodor Henriksen

Theodor Henriksen er en strategisk designer, som kombinerer forretningsforståelse med empati og designmetode. Han har mastergrad i tjenestedesign fra Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo, samt forretningsutvikling fra Politecnico di Milano. Han har erfaring fra flere spennende prosjekt innenfor alt fra telecom til helse. Theodor underviser ved Høgskolen Kristiania, og har lang erfaring i å holde kurs.


 
Anne Holme, Sopra Steria

Anne Holme

Anne Holme har over tolv års erfaring fra utvikling og forbedring av prosesser i SAP ERP. I rollene som prosjektleder og løsningsarkitekt har hun hatt mest suksess de gangene hun har fått tilgang til brukere, og dermed hatt muligheten til å gå empatisk til verks for å kunne levere de riktige løsningene. De siste årene har hun fått muligheten til å sette dette mer i system ved hjelp av Design Thinking. Anne har blant annet sertifisering i SAP Design Thinking.


Praktisk Informasjon

Dato: Tirsdag 27. november 2018
Sted: Biskop Gunnerus' gate 14, Oslo
Tid: kl. 08:30 til kl. 12:15

Personvern

Ved å svare ja her samtykker du til at din e-post settes på Sopra Sterias liste over mottakere av nyhetsbrev og informasjon om seminarer/kurs og lignende. Sopra Steria vil ikke bruke e-posten din til andre formål enn å sende deg informasjon. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke ved å sende e-post til lynkurs@soprasteria.com eller ved å melde deg av nyhetsbrevet.

Pris

Alle våre lynkurs er gratis, men om du ønsker faktura for bevertning, ta kontakt med Irene Bruun på ibr@soprasteria.com. Du kan melde deg på helt fram til kursdato så lenge det er ledige plasser.


Hvem kan delta?

Våre lynkurs er svært populære. Derfor tar vi dessverre kun imot påmeldinger fra potensielle og eksisterende forretningsforbindelser og partnere av Sopra Steria.


Ønsker du gratis rådgivning med en av våre seniorkonsulenter?

I etterkant av lynkurset tilbyr vi en times gratis rådgivning med en av våre seniorkonsulenter. Her kan vi diskutere og se etter løsninger på mer konkrete spørsmål og utfordringer du og din organisasjon måtte ha knyttet til temaet på dette lynkurset. Ta kontakt med Irene Bruun på ibr@soprasteria.com for påmelding.

Skreddersydde kurs

Vi spesialtilpasser kurs etter din virksomhets behov og ønsker. Ta kontakt med Irene Bruun på ibr@soprasteria.com.