Lynkurs, Oslo: Krav om personvernkonsekvensvurdering (DPIA). Hvordan gjøre dette i praksis?

False
  • Dato: tirsdag 30 oktober, 2018
  • Sted: Biskop Gunnerus' gate 14, Oslo
  • Tid: kl. 08:30 til kl. 11:00
En mann holder en ipad, over skjermen svever det sikkerhetssymboler (som en hengelås).

 

I sommer fikk Norge nye personvernregler. Med det nye personvernregelverket stilles det krav til at virksomheter vurderer personvernkonsekvenser før de starter opp med behandling av personopplysninger. Dette er et nytt krav og mange er usikre på hvordan dette skal gjøres. Forordningen har ingen formkrav til hvordan en DPIA skal utføres, men fastsetter noen minimumskriterier.

Sopra Steria vil på dette lynkurset gå gjennom kravene til DPIA og gi en praktisk tilnærming til gjennomføring av slike vurderinger

Meld deg på

Program

08:30 - Frokost og kaffe
09:00 - Kravene til DPIA i forordningen
Ragna Hanum
09:20 - Risiko for den registrertes rettigheter og friheter
Britt Eva Haaland
09:50 - Pause
10:05 - Tiltak og ledelsesforankring
Ragna Hanum og Britt Eva Haaland
10:30 - Avslutning og mingling

Om foredragsholderne:

Ragna Hanum, Sopra Steria

Ragna Hanum
Sopra Steria

Ragna har flere års erfaring med personvern og informasjonssikkerhet og jobber i Cyber Security advisory i Sopra Steria. Med bakgrunn i forvaltningsinformatikk og erfaring fra store digitaliseringsprosjektet i offentlig sektor har hun opparbeidet seg en god forståelse for samspillet mellom teknologi og regelverk og har god erfaring med å operasjonalisere regelverk i IT-systemer og virksomheter.

 

Britt Eva Haaland, Sopra Steria

Britt Eva Haaland
Sopra Steria

Britt Eva er jurist og har en master of management. Hun har 18 års erfaring fra privat og offentlig sektor hvor personvern, informasjonssikkerhet, eforvaltning, regelverksutforming og ledelse har vært viktige oppgaver. Hun har bistått med rådgivning i flere store digitaliseringsprosjekter, bidratt i utredninger, hatt ansvar for høringer og høringssvar, utformet retningslinjer og prosedyrer og hatt ansvar for opplæring innen juss, informasjonssikkerhet og personvern.

Praktisk Informasjon

Dato: Tirsdag 30. oktober 2018
Sted: Biskop Gunnerus' gate 14, Oslo
Tid: kl. 08:30 til kl. 10:30

Personvern

Ved å svare ja her samtykker du til at din e-post settes på Sopra Sterias liste over mottakere av nyhetsbrev og informasjon om seminarer/kurs og lignende. Sopra Steria vil ikke bruke e-posten din til andre formål enn å sende deg informasjon. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke ved å sende e-post til lynkurs@soprasteria.com eller ved å melde deg av nyhetsbrevet.

Pris

Alle våre lynkurs er gratis, men om du ønsker faktura for bevertning, ta kontakt med Irene Bruun på ibr@soprasteria.com. Du kan melde deg på helt fram til kursdato så lenge det er ledige plasser.


Hvem kan delta?

Våre lynkurs er svært populære. Derfor tar vi dessverre kun imot påmeldinger fra potensielle og eksisterende forretningsforbindelser og partnere av Sopra Steria.


Ønsker du gratis rådgivning med en av våre seniorkonsulenter?

I etterkant av lynkurset tilbyr vi en times gratis rådgivning med en av våre seniorkonsulenter. Her kan vi diskutere og se etter løsninger på mer konkrete spørsmål og utfordringer du og din organisasjon måtte ha knyttet til temaet på dette lynkurset. Ta kontakt med Irene Bruun på ibr@soprasteria.com for påmelding.

Skreddersydde kurs

Vi spesialtilpasser kurs etter din virksomhets behov og ønsker. Ta kontakt med Irene Bruun på ibr@soprasteria.com.