Det snakkes mye om kunstig intelligens og chatbots i dag, men hva er egentlig mulig med dagens teknologi, og hvor smarte kan disse digitale hjelperne bli?
Meld deg på
Vi vet at enkle FAQ-chatbots for kundeservice eller internsupport kan gi gode effekter i form av automatisering av enkle henvendelser, samt større tilgjengelighet og raskere svartid, men vi vet også at med de riktige integrasjonene mot eksterne systemer, kan man ta brukeropplevelsen og automatiseringsgraden ennå lenger. Vil du at chatbotten skal fortelle deg hvordan du resetter passordet ditt, eller vil du at den skal gjøre det for deg?
Convertelligence og Sopra Steria ønsker på dette lynkurset å se på mulighetene i chatbot-sfæren slik teknologien er i dag, og slik den vil utvikles i tiden fremover. Vi snakker om hvorfor, hvordan og når. Chatbots satt opp og implementert på riktig måte vil være aktuelt i alle bransjer og sektorer, både internt og ut mot eksterne brukere, og dette ønsker vi å belyse.
Program
08.30 Frokostbordet står dekket og kaffen er klar
09.00 Hvordan får chatbotter større nytteverdi når vi tar steget videre fra FAQ-botter Torbjørn Sitre, Sopra Steria
09:20 Hvordan tilby kunden større brukervennlighet og bedre service samtidig som kundedialogen effektiviseres? Olav Thon Gruppen har sammen med Convertelligence laget noen av markedets mest avanserte chatbotter. Bakgrunn, erfaringer og videre planer
Rune Bakken, virksomhetsarkitekt og Espen Grotmoll, Digital løsningsansvarlig, begge fra Olav Thon Gruppen
09.50 Pause
10.15 Samtaledesign - Sånn snakker en chatbot. Om å skape naturlige, nyttige og smarte dialoger
Andrea Othilie Rognan, UX-skribent og samtaledesigner i Sopra Steria
10.35 Hvor er AI på vei, og hvordan blir framtidens chatbotter forskjellige fra dagens
Arash Saidi, gründer og produktsjef i Convertelligence
10:50 Oppsummering og spørsmål
11:00 Mingling og avslutning
Om foredragsholderne:
Arash Saidi
Gründer og produktansvarlig i Convertelligence
Det Arash brenner mest for her i verden er å sette kunstig intelligens inn i en praktisk kontekst, og hjelpe andre å forstå hvordan de best mulig kan utnytte dette potensialet.
Arash har en mastergrad i informatikk – språk og kommunikasjon fra UiO med fokus på språkteknologi, i tillegg til å ha en mastergrad i Østasiatiske studier med fordypning i kinesisk filosofi. På UiO jobbet han på flere forskningsprosjekter som har ledet til publikasjoner, han har holdt foredrag på konferanser og var med på å lage den første norske akademiske ordlisten.

Rune Bakken
Virksomhetsarkitekt og seniorrådgiver, Olav Thon Gruppen.
Rune Bakken jobber som Virksomhetsarkitekt i Olav Thon Gruppen, hvor han jobber med å se hvordan prosesser kan gjøres annerledes gjennom ny teknologi som igjen skaper nye muligheter, forretningsområder og bedre tjenester for kunder og bruker.

Espen Grotmoll
Digital løsningsansvarlig i Olav Thon Gruppen
Espen jobber med forretningsutvikling gjennom digitale løsninger i Thon Hotels, hvor han fokuserer på å skape gode resultater med minimal ressursbruk – samtidig som man ivaretar en solid og god brukeropplevelse.

Torbjørn Sitre
Sopra Steria
Torbjørn Sitre er direktør i Sopra Steria, med ansvar for tjenesteinnovasjon. Han har de siste femten årene jobbet med film, spill, digitale tjenester og opplevelser. Torbjørn brenner for innovasjon som skaper reell, bærekraftig verdi, og hjelper offentlige og private kunder med digitalisering – og de mulighetene og utfordringene som ligger der.

Andrea Othilie Rognan
Sopra Steria
Andrea er UX-skribent og samtaledesigner i Sopra Steria. Hun har bred erfaring som tekstforfatter, tillegg til en master i retorikk fra Universitetet i Oslo hvor hun spesialiserte seg innen samtaleanalyse, digitale medier og klarspråk. I chatbot-prosjekter for Tolldirektoratet og Innovasjon Norge har Andrea hatt rollen som samtaledesigner, og veiledet fagpersoner gjennom skriveprosessen. Sammen med oppdragsgiver fant hun den gode balansen mellom presist og intuitivt språk.