DN Helseteknologi - Fremtidens helseutfordringer og teknologiens muligheter

False
  • Dato: tirsdag 25 april, 2017
  • Sted: Gamle Museet, Dronningensgate 4, Oslo
  • Tid: kl. 09:00 til kl. 15:15

kirurger med hjerteNorge investerer årlig over åtte milliarder kroner på helseforskning, og spesielt innenfor medisinsk teknologi har utviklingen vært enorm de siste årene.

Fullt program og påmelding

Hvilke utfordringer står man overfor ved innføring av ny teknologi i helsetjenesten og hvordan kan disse best løses? På denne konferansen møter du sentrale aktører fra startup-miljø, forskning og etablert næringsliv som alle opererer innenfor fagområdet medisinsk teknologi.

Sopra Steria vil sammen med Oslo Universitetssykehus blant annet vise hvordan vi i et nytt forskningsprosjekt vil bruke hologramteknologi i operasjonssalen for å forbedre hjertekirurgi hos barn. Vi gleder oss til å vise frem de fantastiske mulighetene mixed reality gir, og håper vi sees på vår stand på Det gamle museet i Oslo 25. april!

 

Henrik Brun

Foredrag: A walk in the heart

Henrik Brun, Overlege ved OUS

Henrik Brun er overlege i barnekardiologi med spesialområde hjerteultralyd. I April starter et forskningsprosjekt ved Intervensjonssenteret, OUS som tar for seg bruk av hologrammer og 3D printing til bruk før og under operasjoner på barn med medfødt hjertefeil.

 

 

 

John BerlandJohn Berland, Head of DigiLab Scandinavia

John leder Sopra Sterias DigiLab i Scandinavia. Her utforskes og eksperimenteres det med digitale teknologier som vil forme fremtiden og knytter det til hvordan vi jobber i dag. Hovedfokuset ligger på bruk av Mixed Reality, som har potensiale til å skape nye prosesser og strategier for pasientbehandling i et moderne helsevesen.