Norges sterkeste Cyber Security fagmiljø

 

 

Sikkerhet er et viktig satsningsområde for Sopra Steria, både i Norge og internasjonalt. Sopra Steria er en ende-til-ende IT-leverandør og en foretrukket partner i digital transformasjon. Vi ser sikkerhet som en viktig del av alle tjenester vi leverer. Derfor har vi nå etablert Sopra Steria Cyber Security Center.  

Sopra Steria Cyber Security Center leverer et bredt spekter av sikkerhetstjenester fra operative tekniske løsninger, til strategiske og styrende nivå. Vi ser etter kandidater med ulik bakgrunn og ulik tilnærming til sikkerhetsfaget som vil bli en del av Norges sterkeste fagmiljø innen Cyber Security, og søker nå etter kandidater til Oslo, Stavanger eller Trondheim.

Du må være faglig sterk og løsningsorientert. Du finner alltid en god løsning på komplekse problemer - gjerne i samspill med andre fagområder. Du kan forklare sikkerhetsløsninger på en måte som alle kan forstå. Du har et stort ønske om å jobbe med flere av Norges mest spennende organisasjoner innen både privat og offentlig sektor. Du er profesjonell, positiv, omgjengelig og utviser respekt både i kundesammenheng og ovenfor medarbeidere.  

Sopra Steria Cyber Security Center vil gi deg mulighet til å utfordre deg selv faglig og vokse i samarbeid med de beste i Norge innen dette fagfeltet.   

Les mer om hva vi levere innen Cyber Security.