Illustrasjon: åtte runde kuler og rød kube

Effektiv utvikling og innovasjon krever høy kvalitet i alle ledd. Vår fremste ambisjon er å sørge for dette.

Sopra Steria har mer enn 70 dedikerte og sertifiserte testspesialister i Norge, og er ett av landets største og beste fagmiljøer som gjør at bransjens beste folk søker seg til oss – og blir hos oss. Vi kan derfor tilby et kvalifisert, dynamisk og godt fagmiljø innen test og kvalitetssikring. Testspesialistene våre har test som profesjon, og vi har fordelen av å ha alt som et nisjeselskap på test kan levere, men med styrken, erfaringen og kompetansen som kommer med å være i Norges ledende konsulentselskap innen digitalisering med et bredt spekter av helhetlige tjenester.

Medarbeiderne våre både deltar og holder foredrag på de største konferansene og møteplassene for test i markedet, både internasjonalt og nasjonalt. Blant annet Eurostar, Testdagen Odin, Agile Testing Days, JavaZone og Den Norske Dataforeningen. Vi holder også kurs og sertifisering innenfor test og kvalitetssikring.

Tjenester tilpasset dine behov

Vi har en bred og innovativ tjenesteportefølje som gjør at vi både kan dekke spesifikke behov hos våre kunder, samtidig som vi kan tilby spennende variasjon av oppgaver for testspesialistene våre. Dette inkluderer tjenester som testautomatisering og testutvikling, som sørger for at utviklingsteamene får rask og presis tilbakemelding på endringer i programvaren samt sørger for at feil ikke vender tilbake og gir trygghet i at det funksjonelle fungerer i løsningen. Tjenester som ytelsestest og monitorering. Tidligere har det vært både tidskrevende og kompleks å teste ytelse. Våre tjenester kombinerer tradisjonell ytelsestesting med applikasjonsovervåking for å avdekke flaskehalser og forbedringspunkter, samt identifisere hvor flaskehalser er. Vi tilbyr komplette løsninger med vår ekspertise og verktøy slik at vi raskt kan komme i gang med bistand uten at kunder må bekymre seg for kjøp av dedikerte verktøy eller lisenser. Dette er bare et lite utvalg av det vi kan tilby.

Stikkord for hva vi jobber med

Automatisering, brukertesting, integrasjonstesting, kvalitetssikring, testing, testdatahåndtering, testledelse, test prosessforbedring, testrådgivning, testutvikling, sikkerhetstesting, ytelsestesting, og mye, mye mer.

Prosjekter

Gullfunn: Snarrådig hjelp med ytelsestest

Helsedirektoratet: Frida halverer saksbehandlingstid

Blogger

To år på Norges beste arbeidsplass!

| Victoria Urdshals Holm

ITIL 4 ferdigstilles i 2020, men er det fremdeles relevant?

| Kristian Spilhaug

Når ytelsesproblemer rokker ved demokratiet

| Niklas Bae Pedersen

Nyheter

Strategisk Statnett-avtale til Sopra Steria

3. juli 2019

2019
Energi
Offentlig
Nyhet
Vil du vite mer?
Jennifer Blechar
Jennifer Blechar Direktør - Test og kvalitet

Kontakt oss

Kryss av i boksen for å bekrefte*