Medier

Folks medievaner er i sterk endring. Vårt syn på verdier endrer seg og forretningsmodellene blir annerledes. Data og teknologi blir avgjørende for hvor konkurransedyktige bransjeaktørene blir i markedet. 

Fremtidens kunder forventer tilpassede tilbud, ønsker å bruke tjenestene når og hvor det passer dem og vil betale for det de får. Flere og flere bruker mobile kanaler og internasjonalt innhold blir mer tilgjengelig. 

Effektivisere IT, skalere og sikre kompetanse

Aktører i mediebransjen trenger å gripe nye muligheter, samtidig som de effektiviserer IT. Det kan de gjøre ved å ta i bruk kunstig intelligens, avansert dataanalyse, videoredigering med roboter, virtuell virkelighet (360° video), distribusjon gjennom IP-nettverk og medieproduksjon i skyen. Det er også viktig å sikre muligheten til å skalere og få inn riktig kompetanse, uansett hvilke teknologiske veivalg man tar.

Skybaserte løsninger – bedre kvalitet og lavere driftskostnader 

Når medieaktører flytter IT-løsninger til skyen, får de mange nye produksjons- og distribusjonsfordeler. Sopra Steria har lang erfaring med å designe, implementere og administrere skybaserte løsninger. Med oss på laget kan du fleksibelt velge skyplattform og integrere sømløse tjenester.

Modernisere systemportefølje 

Når vi gjør systemer mer moderne, får vi mer fornøyde brukere og bedre IT-støtte i hverdagen. Det blir lett og effektivt å dele data på tvers. Sopra Steria leverer tjenester for å modernisere systemporteføljer, inkludert systemintegrasjon, applikasjonsutvikling og applikasjonsforvaltning. Sopra Steria gjør også analyser for å vurdere muligheten for å konsolidere systemer. 

Digitale løsninger for morgendagens krav

Dersom medieselskaper skal lykkes med å øke veksten og lønnsomheten sin, kreves det digitale løsninger som er tilpasset morgendagens krav. Sopra Steria har løsninger og konsulenter innen Over-the-top television (OTT), multiscreen, broadcast management og integrasjon.

Kundehåndtering og betalingsløsninger

Det blir stadig viktigere for medieselskaper å håndtere kundene på en god måte og ta betalt for medieinnholdet som blir levert. Sopra Steria har løsninger og eksperter  innen kundehåndtering og betalingsløsninger for mediebransjen.

Vi kan multiscreen

En multiscreen-løsning gjør det mulig for sluttbrukeren å se TV på flere ulike skjermer, med like god brukeropplevelse på alle. Sopra Steria leverer multiscreen-løsninger til mediebransjen som er tilpasset deres tilbud til sluttkunden.

 

Hvorfor velge oss?

Sopra Steria er det eneste nordiske selskapet som leverer alle IT-tjenester, inkludert strategi, applikasjonsutvikling, infrastruktur og drift, og som kan lever det som en tjeneste. 

I Europa har Sopra Steria over 3000 konsulenter som jobber i mediesektoren, der vi omsetter for 220 millioner euro per år. Vi leverer tjenester blant annet til Sveriges Radio, Riks TV, HBO, Com hem, SF Bio, MTG, Boxer, C More, France Télévisions og YouTube.

Sopra Steria Right Cloud

Vårt RightCloud-konsept er utviklet for å hjelpe deg å ta i bruk skyplattformene på en rask og effektiv måte.

Les mer

Vil du vite mer?

Morten QuesethMorten Queseth

Business Development Director
Tlf: +47 997 35 210
E-post: morten.queseth@soprasteria.com