Åpen søknad for deg med arbeidserfaring

  • Frist: 2022-09-30
  • OSLO
Søk nå

Om stillingen

Etterspørselen etter våre konsulenter er stor og vi er derfor alltid på jakt etter dyktige kollegaer med relevant arbeidserfaring. Finner du ingen stillinger som passer for deg og din bakgrunn, er du velkommen til å sende inn din CV og søknad her.

Vi ønsker at du skriver i søknaden hvilke fagområder som interesserer deg og dine ønsker for videre karriere. Du kan lese mer om hvilke tjenester vi leverer til våre kunder her.

Vi vil ta kontakt med deg dersom vi ser at vi har muligheter som passer for deg og ser frem til å motta din søknad!

Om oss

Sopra Steria hjelper store private selskaper og offentlige virksomheter med å ta digitalt lederskap, og er opptatt av å skape verdi for kundene og samfunnet. Vi vil bidra til en bedre og mer bærekraftig fremtid. I Norge har vi 2000 medarbeidere, som ikke bare har sikret en årlig omsetning på over 3 milliarder kroner i 2020, men også sørget for at vi de siste årene er blitt rangert som Norges beste arbeidsplass. Hovedkontoret vårt befinner seg med flott utsikt på toppen av Posthuset, midt i Oslo sentrum. Vi har også kontorer i Drammen, Bergen, Trondheim og Stavanger. Vi er del av den europeiske Sopra Steria-gruppen med 46 000 medarbeidere i 25 land.

Sopra Steria - et fantastisk sted å jobbe

Se video

Adresse

OSLO

Biskop Gunnerusgate 14 A
0185 OSLO


Vil du vite mer?

Ida Sveen
Ida Sveen HR Adviser